Asset-2@2x.png

Programul sesiunilor de pregătire

Pentru anul universitar 2023-2024, activitățile didactice de pregătire a elevilor pentru examenul de bacalaureat vor avea loc în perioada 9 martie – 29 iunie, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepția zilelor de 27 aprilie, 4 mai, 1 și 22 iunie. 

Programul modulelor de pregătire pentru examenul de bacalaureat, pentru fiecare disciplină, poate fi accesat aici:

Orarul modulelor, pentru fiecare zi de sâmbătă din perioada 09.03 – 29.06.2024, este următorul, fiind stabilit în așa fel încât să permită elevilor participarea la programul de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat:

  • 9:00 – 10:30 – Limba și literatura română;
  • 10:45 – 12:15 – Matematică (nivel M1 și M2) și Istorie;
  • 12:30 – 14:00 – Biologie, Chimie, Economie, Filosofie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Psihologie, Sociologie.

Toate activitățile se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformelor Google Meet sau Zoom, iar pentru fiecare disciplină se va crea un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi.

Formularul de înscriere pentru participarea la activitățile didactice de pregătire pentru examenul de bacalaureat este disponibil poate fi accesat prin intermediul butonului ÎNSCRIE-TE AICI! din meniul de mai sus.

Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom.

Parteneri ai acestor activități: Consiliul Național al Elevilor, Consiliul Județean al Elevilor Timiș.